Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Foc Communication CO.,LTD Ποιοτικός έλεγχος

Εμείς πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τη γρήγορη ναυτιλία. Ευχαριστίες και ελπίζουμε να έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία.

—— Frankie

Η επικοινωνία Co., ΕΠΕ FOC είναι μεγάλη επιχείρηση. Έχουμε την καλύτερη εμπειρία αγοράζοντας από τους!

—— Danny

Πολύ γρήγορη παράδοση, άριστη υπηρεσία, ικανοποιούμε με το. Ιδιαίτερα συστήστε.

—— ANDY

Επαγγελματικά προϊόντα και επαγγελματική υπηρεσία. Πολύς.

—— Adam

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC ελέγχει την ποιότητα αυστηρά του θραύστη οπτικών ινών και των σκοινιών μπαλωμάτων οπτικών ινών στην κάθε διαδικασία. Τους παράγουμε που συναντούν τα διεθνή πρότυπα. Από τον υλικό ποιοτικό έλεγχο, ποιοτικός έλεγχος εξαρτημάτων, ποιοτικός έλεγχος εξοπλισμού, ρύθμιση εξοπλισμού, QC διαδικασίας, που τελειώνουν - QC προϊόντων και ούτω καθεξής. Σιγουρευόμαστε για να εξετάσουμε κάθε σκοινί θραυστών και μπαλωμάτων πρίν στέλνουμε.

 

Έχουμε την οργάνωση το αυστηρό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής διαχείρισης προμηθευτών, εσωτερικός ποιοτικός έλεγχος πρώτης ύλης, ποιοτικός έλεγχος διαδικασίας παραγωγής και τελειωμένος - έλεγχος ποιότητας των προϊόντων. Έχουμε τον επαγγελματικό ποιοτικό μηχανικό για να ακολουθήσουμε, να επιθεωρήσουμε και να ελέγξουμε την ποιότητα, να εξασφαλίσουμε ποιότητα για να ελαχιστοποιήσουμε τις δαπάνες της επανάληψης ή των αποβλήτων και να μεγιστοποιήσουμε τη ικανοποίηση πελατών με τα προϊόντα.

 

Ποιοτικά πρότυπα

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC καθιερώνει, εφαρμόζει και διατηρεί τα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης για να μετρήσει και να ελέγξει την ποιότητα στη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων οπτικών ινών. Συνεργαζόμαστε με τους μηχανικούς για να καθιερώσουμε τα ποιοτικά πρότυπα για τα σκοινιά μπαλωμάτων οπτικών ινών, θραύστης PLC ινών και καθορίζουμε τα πρότυπα στα έγγραφα και τις διαδικασίες για την ομάδα παραγωγής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα προϊόντων οπτικών ινών. Και επιτρέπουμε στις επιχειρήσεις για να εργαστούμε προς διεθνώς - αναγνωρισμένη ποιοτική πιστοποίηση.

 

Διαδικασία

Για να εφαρμόσουν τα διεθνή πρότυπα των προϊόντων οπτικών ινών και των βιομηχανικών προτύπων, οι ποιοτικοί μηχανικοί μας αναπτύσσουν τις μετρήσεις απόδοσης και τα απαίτηση για την υποβολή εκθέσεων που θέτουν τις ποιοτικές μετρικές για κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής του θραύστη PLC, σκοινί οπτικών ινών patc, πλεξίδα οπτικών ινών, καλώδιο οπτικών ινών και ούτω καθεξής. Δημιουργούμε την τεκμηρίωση, όπως τα ποιοτικά εγχειρίδια και οι διαδικασίες, και καθιερώνουμε τις απαιτήσεις για τη διαχείριση αρχείων, τον έλεγχο εγγράφων και τον έλεγχο των ηλεκτρονικών στοιχείων από τις διαδικασίες επιθεώρησης. Οι ποιοτικοί μηχανικοί συνεργάζονται με το προσωπικό παραγωγής για να βελτιώσουν την πληροφόρηση της σημασίας της ποιότητας και να τους εκπαιδεύσουν στις ποιοτικές διαδικασίες. Υποστηρίζουμε τους ποιοτικούς επιθεωρητές και παρέχουμε σε τους τα εργαλεία για να ελέγξουμε την ποιότητα στη γραμμή παραγωγής.

 

Βελτίωση

Οι ποιοτικοί μηχανικοί αναλύουν τα ποιοτικά προβλήματα για να προσδιορίσουν τις πρωταρχικές αιτίες και να εφαρμόσουν τη διορθωτική δράση. Λαμβάνουμε επίσης τα δυναμικά μέτρα, όπως η ανάπτυξη και να εκτελέσουμε των συνεχών προγραμμάτων βελτίωσης που καλύπτουν τις διαδικασίες παραγωγής και τα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης των προϊόντων οπτικών ινών. Ο στόχος είναι να εξαλειφτούν οι αιτίες των ποιοτικών ζητημάτων και να μειωθεί ο κίνδυνος αποτυχίας.

 

Προμηθευτές

Οι ποιοτικοί μηχανικοί συνεργάζονται με τα μέλη της αλυσίδας εφοδιασμού για να εξασφαλίσουν την ποιότητα των πρώτων υλών, τα συστατικά ή οι υποσυγκεντρώσεις ανταποκρίνονται στα ποιοτικά πρότυπα της επιχείρησης. Συμφωνούμε σχετικά με τα πρότυπα με τους προμηθευτές και εφαρμόζουμε τις διαδικασίες επιθεώρησης για να ελέγξουμε το εισερχόμενο υλικό. Οι μηχανικοί ελέγχουν την ποιοτική απόδοση των προμηθευτών και εφαρμόζουν τα διορθωτικά και προληπτικά μέτρα για να εξετάσουν οποιαδήποτε ποιοτικά ζητήματα των προϊόντων οπτικών ινών.

 

Εστίαση πελατών

Τα ποιοτικά πρότυπα παρέχουν τις οδηγίες και τα εργαλεία για τις επιχειρήσεις που θέλουν να εξασφαλίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες οπτικών ινών καλύπτουν με συνέπεια τις απαιτήσεις του πελάτη, σύμφωνα με το διεθνή οργανισμό για την τυποποίηση. Το όργανο ελέγχου ποιοτικών μηχανικών ανατροφοδοτεί από τους πελάτες για να προσδιορίσει οποιεσδήποτε ποιοτικές ανησυχίες και να επικοινωνήσει με τους πελάτες για να επιλύσει οποιαδήποτε ζητήματα.

Πιστοποιήσεις
 • Foc Communication CO.,LTD

  Πρότυπο:RoHS Certificate

  Αριθμός:WT06050589

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-06-20

  Ημερομηνία λήξης:2012-06-19

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Fiber Optic Adapter

  Που εκδίδονται από:Waltek Service(Dong Guan)Co., Ltd

 • Foc Communication CO.,LTD

  Πρότυπο:Quality Inspection

  Αριθμός:Commission(2008)_QI147P

  Ημερομηνία Έκδοσης:2007-10-15

  Ημερομηνία λήξης:2008-10-14

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Optical Distribution Frame

  Που εκδίδονται από:Ministry of Information Industry(MII), P.R.China

 • Foc Communication CO.,LTD

  Πρότυπο:RoHS Certificate

  Αριθμός:WT06050588

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-06-20

  Ημερομηνία λήξης:2012-06-19

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Fiber Optic Attenuator

  Που εκδίδονται από:Waltek Service(Dong Guan)Co., Ltd

 • Foc Communication CO.,LTD

  Πρότυπο:Quality Inspection

  Αριθμός:Commission(2008)_QI147P

  Ημερομηνία Έκδοσης:2007-10-15

  Ημερομηνία λήξης:2008-10-14

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Optical Fiber Joint Closure

  Που εκδίδονται από:Ministry of Information Industry(MII), P.R.China

Στοιχεία επικοινωνίας
Foc Communication CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lily

Τηλ.:: 86-755-27767669

Φαξ: 86-755-27605063

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)