Foc Communication CO.,LTD

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Foc Communication CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foc Communication CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foc Communication CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foc Communication CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foc Communication CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foc Communication CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: FOCABLE
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~60
Ετήσιες πωλήσεις: 1500000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

 

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις των προϊόντων και των εξοπλισμών οπτικών ινών. Βρισκόμαστε σε Shenzhen, Κίνα. Έχουμε την ομάδα των επαγγελματικών μηχανικών και των διευθυντών που αφιέρωσαν στους τομείς οπτικών ινών και αυξανόμαστε γρήγορα. Τα προϊόντα εφαρμόζονται κυρίως στις τηλεπικοινωνίες, τα όργανα, CATV, κατασκευές δικτύων FTTX, δίκτυο ευρείας περιοχής, δίκτυο τοπικής περιοχής και ούτω καθεξής. Έχουμε κερδίσει την καλή φήμη και γίνοντας οι καλοί συνεργάτες εκείνων των επιχειρήσεων που είναι καλά-ξέρτε στο σπίτι και στο εξωτερικό.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι θραύστης PLC ινών, σκοινί μπαλωμάτων οπτικών ινών, πλεξίδα οπτικών ινών, προσαρμοστής οπτικών ινών, εξασθενητής οπτικών ινών, συζευκτήρας FBT, WDM, επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών, κοινή περάτωση οπτικών ινών, μετατροπέας μέσων ινών και τα σχετικά προϊόντα οπτικών ινών. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα οπτικών ινών και παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία αγοράς. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τα προϊόντα και την υπηρεσία cOem. Θα παραγάγουμε πλήρως σύμφωνα με το αίτημα των πελατών. Έχουμε περισσότερους από 50 εξειδικευμένους εργάτες στη γραμμή παραγωγής και έχουμε την επαγγελματική oversea ομάδα πωλήσεων για να σιγουρευτούμε την επαφή και να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικός και αποδοτικός.

 

Παρέχουμε με συνέπεια υψηλό - ποιοτικά προϊόντα στα πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα. Έχουμε προωθήσει τους εξοπλισμούς δοκιμής οπτικών επικοινωνιών από στο εξωτερικό, προσφέροντας τους πελάτες με τα αξιόπιστα προϊόντα με την εξασφάλιση ποιότητας. Και ήδη έχουμε καθιερώσει την επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες από την ανατολική & δυτική Ευρώπη, Βόρεια Αμερική South&, κεντρική Ασία, Αφρική και ούτω καθεξής.

 

Η ποιότητα και οι υπηρεσίες είναι πάντα η τοπ ανησυχία μας. Από καθιερωμένος, η επιχείρησή μας κρατά διαρκώς την επιχειρησιακή έννοια της ποιότητας πρώτος, πρώτιστη, συνεχής βελτίωση πελατών, που ακολουθεί το καλύτερο. Δεσμεύουμε επίσης στην παροχή τον υψηλού - τα ποιοτικά προϊόντα και η τέλεια τεχνική υποστήριξη στους πελάτες, ικανοποιούν την απαίτηση πελατών. Με την κύρια τεχνολογία, τα καλά προϊόντα και τη ικανοποιημένη υπηρεσία, πιστεύουμε μπορούμε να απασχοληθούμε μαζί και να δημιουργήσουμε σε μια καλύτερη win-win επιχειρησιακή σχέση από τώρα και στο εξής και στο μέλλον.

Ιστορία

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC ήταν στον τομέα των προϊόντων οπτικών ινών για πολλά έτη και είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε τις αποδοτικότερες λύσεις με χαμηλότερο κόστος για κάθε πελάτη.

 

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC έχει μια επαγγελματική ομάδα που ιδρύεται από τους ανώτερους εμπειρογνώμονες στον τομέα οπτικών επικοινωνιών. Και έχουμε τις προηγμένες τεχνολογίες και δημιουργούμε αιώνια στις τεχνολογίες του θραύστη PLC ινών και άλλων παθητικών τμημάτων οπτικών ινών.

 

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC αφιερώνεται πάντα να επιτρέψει υψηλή - προϊόντα ποιότητας και χαμηλότερου κόστους και ικανοποιητική υπηρεσία μεταπωλήσεων τους παγκόσμιους πελάτες για να προσαρμόσει τη ταχεία ανάπτυξη της ζήτησης στην αγορά FTTH. Έχουμε τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής παραγωγής και το σφραγίζοντας εξοπλισμό.

 

Παραδίδουμε τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες. Και επιθυμούμε στην οργάνωση τη μακροπρόθεσμη καλή συνεργασία με τους πελάτες για να δημιουργήσουμε το χρυσό μέλλον.

 

Οποιαδήποτε απαίτηση, παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερη να μας έρθει σε επαφή με. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ειδήσεις σας.

 

Επιχειρησιακή αρχή

Ποιότητα πρώτα

Πελάτης πρώτιστος

Συνεχής βελτίωση

Συνέχιση του καλύτερου

Υπηρεσία

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC είναι κύριος κατασκευαστής των προϊόντων οπτικών ινών και προσπαθούμε να παρέχουμε τα προϊόντα τοπ ποιότητας και την άριστη υπηρεσία.

 

Η υπηρεσία πλεονεκτημάτων μας

1. Εγγυημένος υψηλός - ποιοτικά προϊόντα. Όλα τα μέρη που πωλούνται από FOC ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Co., ΕΠΕ ανταποκρίνονται σε όλες τις προδιαγραφές κατασκευών και φέρνουν την εξουσιοδότηση ενός έτους. Μερικά προσαρμοσμένα προϊόντα θα μπορούσαν να φέρουν μέχρι τρία έτη εξουσιοδότησης. Εξετάζουμε κάθε κομμάτι των προϊόντων οπτικών ινών πριν από την αποστολή για να σιγουρευτούμε τα σκοινιά μπαλωμάτων, οι θραύστες PLC μπορούν να λειτουργήσουν στο σύστημά σας χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

2. Ο cOem και η διαταγή ODM είναι προαιρετικοί.
Παρέχουμε τα σκοινιά μπαλωμάτων, θραύστες FC PLC στα μονοκατευθυντικά OM3 0.9/2.0/3.0mm προσαρμοσμένα μήκη συνδετήρων PC/UPC LC/SC/ST σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, και προσαρμόζουμε τη συσκευασία διαθέσιμη.

3. Για να επιτύχουμε την ικανοποίηση των πελατών, δεχόμαστε τη διαταγή δειγμάτων, ακόμα και ενός κομματιού.

4. Γρήγορη απάντηση μέσα σε 24hours. Οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ μας έρχεται σε επαφή με αμέσως και θα σας δώσουμε την απάντηση αμέσως.

5.We είναι κατασκευή, εργοστάσιο, έτσι έχουμε τη δυνατότητα της μαζικής παραγωγής και μπορούμε να ικανοποιήσουμε το επείγον αίτημα ναυτιλίας πελατών.

 

Τεχνική υποστήριξη

Η μεγαλύτερη μέρος της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ Co., ΕΠΕ προϊόντα FOC μας υιοθετεί τη προηγμένη τεχνολογία, και η γραμμή παραγωγής είναι όλες εξοπλισμένη με τον προηγμένους εξοπλισμό και τα όργανα. Οι όλοι εργαζόμενοί μας εκπαιδεύονται και ειδικευμένος.

Και μερικές από την πρώτη ύλη μας εισάγονται από την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, παραδείγματος χάριν, ferrule οπτικών ινών, οπτική ίνα και ούτω καθεξής. Έτσι η ποιότητα των προϊόντων είναι εξασφαλισμένη.

 

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

Η εργαζόμενες ομάδα και οι ομάδες πωλήσεών μας μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπωλήσεων γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για τα προϊόντα μας που πωλούνται στον παγκόσμιο.

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC έχει μια πλήρη αλυσίδα εφοδιασμού, η οποία εγγυάται τις απαιτήσεις των εξαρτημάτων. Συνεργαζόμαστε με τους προμηθευτές πρώτης ύλης οπτικών ινών καλά και έχουμε επίσης τα αποθέματα των κύριων μερών των τσιπ PLC, ferrules οπτικών ινών, κατοικίες και ούτω καθεξής. Μπορούμε να κοντύνουμε το χρόνο παραγωγής και το χρόνο ανεφοδιασμού αποστολών εύκολα.

 

Υπηρεσία αποστολής

Διεθνής σαφής: DHL, Fedex, UPS, TNT και EMS.
Οι αποστολές παραδίδονται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή και 1-3 ημέρες μετά από έλαβε το PO για τους VIP πελάτες. Η ναυτιλία ασφάλειας και η γρήγορη παράδοση θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα των πελατών.
 

Η ομάδα μας

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα στον τομέα των προϊόντων οπτικών ινών.

 

Ομάδα παραγωγής

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC έχει μια ειδικευμένη και πεπειραμένη ομάδα παραγωγής. Οι αγοραστές επιβεβαιώνουν τα στοιχεία, ποιότητα, λεπτομέρειες προϊόντων, η ημερομηνία παράδοσης και οι όροι παράδοσης κατόπιν μας στέλνουν το PO εάν να έχει, επικοινωνία Co. FOC, το ΕΠΕ θα διανείμει το pi στους αγοραστές. Μετά από αυτόν, θα προετοιμάσουμε τα αγαθά. Μιά φορά αγαθά έτοιμα, θα κανονίσουμε να στείλουμε έξω τα αγαθά σύμφωνα με το αίτημα.

 

Το τμήμα παραγωγής θα κάνει τα σχέδια παραγωγής, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις παραγωγής και θα σιγουρευτεί για να παραδώσει τα αγαθά εγκαίρως. Μόλις έλαβε το τμήμα παραγωγής τη διαταγή, θα προετοιμάσουν το υλικό και θα κόψουν το καλώδιο σύμφωνα με το αίτημα, θα συγκεντρώσουν το συνδετήρα, θα εξετάσουν την απώλεια εισαγωγής και θα επιστρέψουν την απώλεια. Το τμήμα παραγωγής είναι επίσης υπεύθυνο για την κατάρτιση των νέων εργαζομένων για να γίνει εξειδικευμένοι εργάτες.

 

Ομάδα ποιοτικού ελέγχου

Τα όλα προϊόντα οπτικών ινών πρέπει να περάσουν από πέντε ελέγχους σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής. Πρώτη ύλη που ελέγχουν, ποιοτικός έλεγχος παραγωγής που ελέγχουν ένας-ένας, τυχαίος έλεγχος, εμφάνιση που ελέγχουν και που ελέγχουν πρίν στέλνει.

 

Τεχνική υπηρεσία

Η τεχνική ομάδα της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ Co., ΕΠΕ FOC είναι πεπειραμένη στον τομέα των προϊόντων οπτικών ινών, λύνει τις τεχνικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της παραγωγής, βελτιώνει το ποσό παραγωγής και παρέχει τη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες.

 

Υπηρεσία πωλήσεων

Οι πωλήσεις θα είναι υπεύθυνες για τις πωλήσεις προϊόντων, θα συστήσουν τα κατάλληλα προϊόντα στους πελάτες, θα ανοίξουν την αγορά, θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες των διαταγών, θα ακολουθήσουν τις διαταγές κατά τη διάρκεια της παραγωγής, θα παράσχουν τις πληροφορίες καταδίωξης στους πελάτες και θα παράσχουν την υπηρεσία μεταπωλήσεων στους πελάτες. Οι πωλήσεις μας πώλησαν τα προϊόντα οπτικών ινών μας σε περισσότερες από 20 χώρες. Έχουμε συνεργαστεί με τους πελάτες πολύ καλά και παρέχουμε την άριστη υπηρεσία. Εργαστήκαμε μαζί πολύ καλά.