Αρχική Σελίδα

Foc Communication CO.,LTD

καλής ποιότητας Οπτικών Ινών Box Τερματισμός για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οπτικών Ινών Box Τερματισμός για τις πωλήσεις
Εμείς πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τη γρήγορη ναυτιλία. Ευχαριστίες και ελπίζουμε να έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία.

—— Frankie

Η επικοινωνία Co., ΕΠΕ FOC είναι μεγάλη επιχείρηση. Έχουμε την καλύτερη εμπειρία αγοράζοντας από τους!

—— Danny

Πολύ γρήγορη παράδοση, άριστη υπηρεσία, ικανοποιούμε με το. Ιδιαίτερα συστήστε.

—— ANDY

Επαγγελματικά προϊόντα και επαγγελματική υπηρεσία. Πολύς.

—— Adam

Είμαι Online Chat Now

Foc Communication CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD Foc Communication CO.,LTD
Δοκιμές Συγκέντρωση συνδετήρων θραυστών PLC

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : FOCABLE
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~60
Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

 

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ Co., ΕΠΕ FOC είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις των προϊόντων και των εξοπλισμών οπτικών ινών. Βρισκόμαστε σε Shenzhen, Κίνα. Έχουμε την ομάδα των επαγγελματικών μηχανικών και των διευθυντών που αφιέρωσαν στους τομείς οπτικών ινών και αυξανόμαστε γρήγορα. Τα προϊόντα εφαρμόζονται κυρίως στις τηλεπικοινωνίες, τα όργανα, CATV, κατασκευές δικτύων FTTX, δίκτυο ευρείας περιοχής, δίκτυο τοπικής περιοχής και ούτω καθεξής. Έχουμε κερδίσει την καλή φήμη και γίνοντας οι καλοί συνεργάτες εκείνων των επιχειρήσεων που είναι καλά-ξέρτε στο σπίτι και στο εξωτερικό.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι θραύστης PLC ινών, σκοινί μπαλωμάτων οπτικών ινών, πλεξίδα οπτικών ινών, προσαρμοστής οπτικών ινών, εξασθενητής οπτικών ινών, συζευκτήρας FBT, WDM, επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών, κοινή περάτωση οπτικών ινών, μετατροπέας μέσων ινών και τα σχετικά προϊόντα οπτικών ινών. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα οπτικών ινών και παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία αγοράς. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τα προϊόντα και την υπηρεσία cOem. Θα παραγάγουμε πλήρως σύμφωνα με το αίτημα των πελατών. Έχουμε περισσότερους από 50 εξειδικευμένους εργάτες στη γραμμή παραγωγής και έχουμε την επαγγελματική oversea ομάδα πωλήσεων για να σιγουρευτούμε την επαφή και να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικός και αποδοτικός.

 

Παρέχουμε με συνέπεια υψηλό - ποιοτικά προϊόντα στα πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα. Έχουμε προωθήσει τους εξοπλισμούς δοκιμής οπτικών επικοινωνιών από στο εξωτερικό, προσφέροντας τους πελάτες με τα αξιόπιστα προϊόντα με την εξασφάλιση ποιότητας. Και ήδη έχουμε καθιερώσει την επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες από την ανατολική & δυτική Ευρώπη, Βόρεια Αμερική South&, κεντρική Ασία, Αφρική και ούτω καθεξής.

 

Η ποιότητα και οι υπηρεσίες είναι πάντα η τοπ ανησυχία μας. Από καθιερωμένος, η επιχείρησή μας κρατά διαρκώς την επιχειρησιακή έννοια της ποιότητας πρώτος, πρώτιστη, συνεχής βελτίωση πελατών, που ακολουθεί το καλύτερο. Δεσμεύουμε επίσης στην παροχή τον υψηλού - τα ποιοτικά προϊόντα και η τέλεια τεχνική υποστήριξη στους πελάτες, ικανοποιούν την απαίτηση πελατών. Με την κύρια τεχνολογία, τα καλά προϊόντα και τη ικανοποιημένη υπηρεσία, πιστεύουμε μπορούμε να απασχοληθούμε μαζί και να δημιουργήσουμε σε μια καλύτερη win-win επιχειρησιακή σχέση από τώρα και στο εξής και στο μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας
Foc Communication CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lily

Τηλ.:: 86-755-27767669

Φαξ: 86-755-27605063

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)